overzicht 2018

2018 ligt al weer bijna een maand achter ons. Om het niet in de vergetelheid te doen belanden, wordt het hoog tijd dat ik een fotoverslag plaats van de belangrijkste gebeurtenissen en activiteiten van dat jaar.

Een greep:

Voor het huis hebben we een verharde parkeerplaats aangelegd met grasstenen, het gras groeit er door zodat het wel groen blijft. Groot voordeel is dat e dde busjes niet meer uit de modder hoeven te duwen... Behalve vandaag dan, spekglad door de sneeuw...

Een langgekoesterde wens van Sitske is dit jaar in vervulling gegaan: een ruime tuinderskas met houten frame voor alle plantjes en potjes, tomaten, komkommers, druiven, wat niet? we verheugen ons op het moment dat we er aan de slag kunnen.

Nog meer bloemen, bijen en vlinders in de tuin, een paradijsje voor alles wat groeit, bloeit en vliegt.Onze bijdrage aan de biodiversiteit.

Een koffiekast, een kast in de buitenmuur van de boerderij, waar wandelaars een kop koffie of thee kunnen zetten en even uit kunnen rusten van de wandeling.

Een vrolijk uitstapje naar Aardbeienland.

Een tent van wilgentenen, Mat bindt hem bovenaan vast met gevaar voor eigen leven.

Leuke kerstpakketten gemaakt met een originele versiering van keramiek, zelfgemaakt in het atelier.

En ter afsluiting van het jaar een kerstlunch in de Genuujerie met alle hulpboeren, vrijwilligers en andere medewerkers.En een kaarsje aansteken in het Kepelke van Genuuj, dat we gezegend zijn...Foto's